Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Thrash Metal!!! En sevdiğiniz gruplar ve şarkıları..

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Benim için gelmiş geçmiş en baba thrash grubu EXODUS tur üstüne tanımam.Diğerleri ise şöyle gelir;

2. Megadeth
    3. Metallica
    4. Slayer
    5. Sepultura
    6. Testament
    7. Kreator
    8. Pantera
    9. Holy Moses
    10. Anthrax
    11.Overkill
    12.Destruction
    13.Sodom
    14.Nuclear Assault
    15.Death Angel
    16.Dark Angel
    17.Annihilator
    18.Municipal Waste (Listede 21. yy'da kurulmuş tek thrash grubu)
    19.Whiplash
    20.Laaz Rockit
    .....

Thrash iyidir iyi

Yorum

rockınboy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      metallica ve slipknot bir numara bence
      kesinlikle

Yorum

1- MEGADETH

Tornado Of Souls
        Symphony Of Destruction
        Peace Sells

2- SLAYER

Angel Of Death
        Raining Blood
        I Hate You

Yorum

Megadeth - Rust in Peace albümü

Yorum

Megadeth Metallica Testament Pantera Slayer zaten Slayer ve Testament in riffleri gerçekten çok sağlamdır.

Megadeth en sevdiğim gruptur.Holy wars Hangar18 Endgame Sympnony of Destruction...vs ne kadar şarkı varsa dinle zaten her şarkının farklı bir güzelliği var.

Yorum

Jebitta isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Megadeth - Rust in Peace albümü
              +100 katılıyorum

Yorum

Megadeth-Slayer-Overkill-Metallicanın ilk halleri

Yorum

Megadeth, eskiMetallica= her türlü thrash şarkıları var, efsanedir megadeth benim için.
                  Exodus, Annihilator =çok çeşitli olmasa da harika, gaz şarkıları var, severim.

Anthrax, Testament, Slayer =2şer 3er parçalarını severim. pek çeşitleri yok zaten. (bence)

favori şarkılar:
                  holy wars...the punishment due
                  tornado of souls
                  hangar 18
                  symphony of destruction
                  peace sells
                  seek and destroy
                  creeping death
                  master of puppets
                  harvester of sorrow
                  alison hell
                  w.t.y.d
                  never, neverland
                  battery
                  angel of death
                  bonded by blood
                  Son güncelleyen Mr.MH_; 29-08-2010, 04:27.

Yorum

Watershed isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Megadeth-Metallicanın ilk halleri
                    Katılıyorum, bu arada ammada çok trashci varmış.Şey trash ismi bu tür e nerden geliyor bilgisi olan var mı?Ben baterideki zilden alındığını zannediyorumda?

Yorum

metalheat isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Katılıyorum, bu arada ammada çok trashci varmış.Şey trash ismi bu tür e nerden geliyor bilgisi olan var mı?Ben baterideki zilden alındığını zannediyorumda?
                      Thrash teneke demektir tam olarak nerden geldiğini bilmiyorum ama sanırım çıkan sesle alakalı bir durum sözkonusu olabilir dediğin gibi.

Bence en iyi Thrash Metal grubu her ne kadar kötülense de Metallica, sonuçta adamlar bu tarzı başlattılar, sonradan Thrash yapmadılar ama ilk albümlerinin de çok iyi olduğu tartışılmaz.
                      Bana göre bugüne kadar yapılmış en iyi birsürü thrash metal şarkısı vardır. ama bende yeri ayrı olan 3 Thrash Metal şarkısı var, onlar da Master of Puppets,Disposable Heroes ve Dyers Eve. Özellikle Dyers Eve gerek sözler olsun,gerek gitarlar olsun,gerek solo olsun,gerekse davullar olsun (davulların ayrıca hastasıyım) aşmış bir şarkıdır.

En iyi Thrash Metal albümü de 3 tanedir, ...And Justice For All, Master of Puppets ve Rust in Peace.
                      Özellikle ...And Justice For All'da tek kötü şarkı olmamasıyla benim için tarihin en iyi thrash metal albümü listesine adını 1. sıraya yazdırmıştır.

Yalnız şu da var, Megadeth ve Slayer gibi gruplar da bu işin iyilerinden.

Yorum

metalheat isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Thrashin bir döküntü-çöplük anlamı var bir de ezmek-dövmek-kamçılamak anlamı var.
                        Metal müziğin alt türlerinin isimlerinde parçalardaki ruh hallerinin ve sözlerin büyük etkisi vardır. Baterideki zille ya da tenekeyle alakası yok bence. Her isim belli bir düşünceyi temsil eder (doom-black-death-glam vs). Thrash metaldeki sözlerinde genelde topluma,olaylara, insanlara karşı son derece agresif olmasına, tüm bunları sert şekilde eleştirmesine bakarak ikinci anlamında yani ezen-döven-sert tepki gösteren metal anlamında kullanılması çok olası.
                        Son güncelleyen frusciante_; 04-12-2010, 23:27.

Yorum

Megadeth ve slayer..

Yorum

Vio-Lence Megadeth Exodus slayer

Yorum

metallica, megadeth, slayer

Yorum

Testament duyduğunda istemsiz bir şekilde headbang'e başlıyorsun zaten
                                Yeni nesilden söyleyeyim bir tane de: Toxic Holocaust (Genelde ritm kafa sallamak veya sallatmak istiyorsanız. Soloyla pek alakaları yok. Notalarda biraz Iron Maiden andırır gibi geldi bana neden bilemedim. )

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X